ثبت شرکت حقوقی، مدارک، شرایط، مراحل …

حتماً شما هم با شرکت هایی روبرو شده اید که توسط چند نفر وکیل و یا مشاور حقوقی تاسیس و اداره می شوند. همانطور که از ظاهر امر پیداست این شرکت ها در زمینه حقوق و وکالت فعال بوده و به صورت تخصصی در این مورد کار می کنند. این دست شرکت ها برای به ثبت رسیدن باید مراحل و شرایط قانونی مشخصی را طی و رعایت کنند تا موفق به ثبت شوند.ثبت شرکت حقوقی مستلزم اخذ مجموعه ای از مجوزها و مدارکی است که گواهی کند که این شرکت از نظر حقوقی و قانونی مجاز به فعالیت است.

اگر شما هم قصدثبت شرکت حقوقی خود را دارید توصیه می کنیم که ایم نوشتار را تا انتها مطالعه کرده تا از مراحل لازم برای قبت یک شرکت حقوقی قانونی مطلع شده و تصمیمات درستی اتخاذ نمایید. به یاد داشته باشید کارشناسان ما در ثبت کرج همواره پاسخ گوی شما بوده و با ارائه مشاوره رایگان و کارآمد در خدمت هم وطنان هستند.

ثبت شرکت حقوقی چگونه است؟

شرکت ها از نظر حقوقی به دو دسته تجاری و غیر تجاری تقسیم می شوند. شرکت های حقوقی چنان که می توان حدس زد در دسته شرکت های غیر تجاری هستند. شرکت هایی که در مجموعه غیر تجاری قرار می گیرند معمولا اهدافی نظیر آموزش، امور فرهنگی، علمی، هنری و … را دنبال می کنند. البته این شرکت های ممکن است قصد انتفاع از منافع شرکت را داشته و یا نداشته باشند.

شرکت های غیر تجاری زمانی دارای شخصیت حقوقی می شوند که در دفتر ویژه ای که وزارت دادگستری مطابق آیین نامه مشخصی قرار داده است ثبت شوند. در نظر داشته باشید که اگر یک شرکت غیر تجاری به درستی به ثبت نرسد دارای شخصیت خارجی نبوده و در حقیقت از تظر قانونی موجودیت ندارد.

شرکت حقوقی را می توان به عنوان یک یا چند شخص حقوقی در نظر گرفت که امور حقوقی و وکالت انجام می دهد. ضوابط دفاتر حقوقی شامل تمامی دفاتر حقوقی دیگر است، با این تفاوت که مشاوران دولتی، مشاوران داخلی و یا شرکت های حقوقی که خدمات وکالتی و حقوقی را فقط به منزله بخشی از یک شرکت حقوقی، کارمند و یا شریک آن به شرکت ها ارائه می دهند.

کارشناسان ما در ثبت شرکت دیاکو آماده هستند تا در مسیر ثبت شرکت حقوقی شما همراهی کرده و با ارائه مشاوره های دقیق راه را برای شما هموار کنند.

شرایط ثبت شرکت حقوقی در ثبت دیاکو
شرایط ثبت یک شرکت حقوقی چیست؟

ثبت شرکت حقوقی چه شرایطی دارد؟

شرکت حقوقی به عنوان یک موسسه در نظر گرفته می شود که توسط حداقل سه نفر از وکلای دادگشتری جهت انجام امور وکالتی و حقوقی تاسیس شده است. به طور کلی می توان گفت پیش از ثبت شرکت حقوقی باید شرایط زیر را محقق کرد :

  • تعداد شرکا حداق 2 نفر باشد.
  • حداقل سرمایه برای ثبت شرکت حقوقی یک میلیون ریال است.
  • ضورتی برای وجود بازرس در این گونه شرکت ها وجود ندارد اما می توان بازرس در نظر گرفت.
  • اگر اعضای شرکت وکیل دادگستری هستند باید پروانه وکالت آن ها به طور مستمر تمدیده شده و بشود.
  • اعضا سابقه محکومیت کیفیری و انتظامی بیش از درجه 4 را نداشته باشند.
  • اعضا در دفتر وکالت دیگیر مشغول به کار نباشند و خود دفتر وکالت دیگری نداشته باشند.
  • شرکت پروانه تاسیس از قوه قضاییه داشته باشد.
  • حداقل یکی از وکلای موسس شرکت حداقل 10 سابقه وکالت داشته باشد.

این شرایط باید پیش از روند ثبت شرکت حقوقی رعایت شومد. همینطور تعدادی از این شرایط نیز پس از ثبت شرکت نیز برقرار باشند، و در صورتی که اعضا فاقد شرط شوند از عضویت در شرکت عزل و محروم شوند.  حال اگر پس از عزل عضو فاقد شرط، تعداد اعضا از حد نصاب لازم کمتر شده باشد، باقی اعضا باید طی مدت 30 روز به موقعیت را به کانون وکلا اعلام و برای جایگزینی فرد دارای طرایط اقدام کنند.

اگر بخواهید از جزئیات بیشتر این شرایط و چند و چون کامل آن اگاه شوید مشاوران ما در ثبت شرکت دیاکو می توانند به صورت حضوری و غیر حضوری پذیرای شما عزیزان بوده و در تمامی مراحل در کنار شما باشند.

برای ثبت یک شرکت حقوقی چه مدارکی لازم است؟

می توان گفت برای شروع به ثبت این گونه شرکت ها مدارک زیر لازم است :

  1. دو نسخه چاپی  تقاضانامه ثبت شرکت که اوراق و مستندات تقاضانامه از محل اداره ثبت شرکت‌ها تهیه می شود.
  2. دو نسخه اساسنامه کامل شرکت.
  3. دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین شرکت
  4. دو نسخه صورتجلسه هیات مدیره یا رکن اداره کننده شرکت
  5. مدرک برابر اصل مدارک احراز هویت موسسان و مدیران شرکت حقوقی
  6. کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی نماینده شخص حقوقی شرکت
  7. اصل مجوز فعالیت از مراجع ذی صلاح در مواردی که ثبت موضوع شرکت نیاز به مجوز داشته باشد.
  8. اگر شرکت در کشور دیگری هم به ثبت رسیده است ارائه گواهی نامه تصدیق به همراه ترجمه فارسی در ۲ نسخه مورد نیاز است.
  9. دست کم یکی از اعضای هیئت مدیره ی شرکت باید مدرک تحصیلی کارشناسی حقوقی داشته باشند. همینطور باید این مدرک تحصیلی متعلق به یکی از اعضاء هیئت مدیره ی شرکت باشد.

چنانچه بخواهید اطلاعات بیشتری در خصوص مدارک لازم  ثبت شرکت کسب کنید، مشاوران ما در دسترس شما هستند.

اقدامات لازم بعد از ثبت شرکت های حقوقی
چه اقداماتی بعد از ثبت شرکت های حقوقی لازم است؟

پس از ثبت یک شرکت حقوقی چع اقداماتی در دستور کار است؟

مجموعه اقداماتی وجود دارد که پس از ثبت یک شرکت حقوقی توصیه می شود انجام شود تا ثبت شرکت به صورت قانونی پایان پذیرد، این اقدامات را می توان در چند بند برشمرد که به شرح زیر است :

  • اعضای شرکت حقوقی طی 2 ماه پس از قبت شرکت پرونده مالیاتی تشکیل دهند.
  • اعضا کد اقتصادی دریافت کنند.
  • دفاتر تجاری شرکت پس از ثبت پلمپ شوند.

با انجام کارهای فوق اعضا می توانند تا حد زیادی مطمئن شوند که ثبت شرکت حقوقی آن ها به صورت قانونی و صحیح پیش رفته است.

آیا برای ثبت شرکت حقوقی خود نیاز به مشاوره دارید؟

همانطور که در مطلب پیش رو گفته شد مراحل زیادی برای ثبت یک شرکت حقوقی باید طی شود، از اخذ مجوزهای لازم گرفته تا شرایط لازم برای تاسیس از طرف اعضا. اما دیده شده است که گاهی افراد به دلیل عدم اگاهی کافی در این مورد دست به آزمون و خطا زده و در این مدت هزینه های مالی و زمانی زیادی را متحمل می شوند. در این شرایط ما توصیه می کنیم برای ثبت یک شرکت حقوقی به صورت قانونی و صحیح با مشاوران و کارشناسان مجرب ما در ثبت شرکت دیاکو همکاری نموده تا از اتلاف وقت و هزینه های خود جلوگیری کنید. برای این منظور کافی است با شماره های تماس مجموعه در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید